Velodromo San Francesco al Campo

Velodromo // San Francesco al Campo (To)

2014 - 2017

Velodromo San francesco al Campo
  • null

    San Francesco al Campo,
    Italia

  • null

    Renovation

  • null

    Base engineering

  • null

    Comune San Francesco
    al Campo

  • null

    // mq

  • null

    //

The project envisaged the renovation and installation of the track through the renovation of the mantle, the installation of a suitable balustrade along the external perimeter and some necessary extraordinary maintenance works, such as the definition of the rainwater collection and sewerage system.
The track is a 400mt track used for national and international racing, which is why it must comply with the law of various Federations and Associations regulating their design, construction and operation, with particular reference to safety, hygiene, and overcoming architectural barriers.

Share Project :